2019 1 oz 5 Rand South African Big Five Silver Elephant Coin BU

2019 1 oz 5 Rand South African Big Five Silver Elephant Coin BU
2019 1 oz 5 Rand South African Big Five Silver Elephant Coin BU
2019 1 oz 5 Rand South African Big Five Silver Elephant Coin BU
2019 1 oz 5 Rand South African Big Five Silver Elephant Coin BU
2019 1 oz 5 Rand South African Big Five Silver Elephant Coin BU

2019 1 oz 5 Rand South African Big Five Silver Elephant Coin BU
2019 1 oz 5 Rand South African Big Five Silver Elephant Coin BU (In Blister Card). Deze prachtige 1 oz puur zilveren munt van de South African Mint is voorzien van een olifant. Eerder dit jaar kondigde de South African Mint de lancering aan van een meerjarig, fijn zilver, Big Five-muntenprogramma met wilde dieren die synoniem zijn aan Zuidelijk Afrika: de leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en de buffel. De voorzijde van de munt toont een close-up van de olifant met wijd uitlopende oren en slurf en slagtanden als dominante eigenschap. De voorzijde toont het wapen van Zuid-Afrika. Het bevat ook de inscripties “Big Five 2019″ en “Zuid-Afrika”. Het omgekeerde toont twee helften van het gezicht van een olifant. Als twee munten naast elkaar worden gelegd, is een volledig portret te zien van het indrukwekkende gezicht van de olifant. Het omgekeerde toont ook de geldwaarde van de munt, 5 randen en het gewicht en de kwaliteit van het metaal. De term big five verwijst naar de meest populaire maar ook gevaarlijkste Afrikaanse dieren: de olifant, de leeuw, het luipaard, de neushoorn en de buffel. Deze munt is geslagen in. Het heeft een gelimiteerde oplage van slechts 15.000 stuks. Deze munt wordt geleverd in een geïllustreerde blisterkaart. The item “2019 1 oz 5 Rand South African Big Five Silver Elephant Coin BU” is in sale since Friday, November 27, 2020. This item is in the category “Munten en biljetten\Internationale Biljetten\Afrika\Zuidelijk Afrika”. The seller is “vanddid-0″ and is located in Oudenburg. This item can be shipped to all countries in Europe, United States, Canada.
  • Regio: Afrika
  • Periode: Na 2000
  • Land: Zuid-Afrika

2019 1 oz 5 Rand South African Big Five Silver Elephant Coin BU

Comments Off

Filed under rand

Comments are closed.